Judos bronsmedaljvinnare slår berusad fläkt i mängden - SheKnows

instagram viewer

Den nederländska bronsmedaljvinnaren Edith Bosch kan ha varit på rätt plats vid rätt tidpunkt. När en man kastade en flaska på banan när 100-metersfinalen skulle börja tog hon saker i egna händer.

Judos bronsmedaljvinnare slår full
Relaterad historia. Team GB: 6 saker att veta om OS 2016

Usain BoltOS idrottare har gjort mer än att bara tävla på London Games. För många har de också varit åskådare - särskilt efter att deras evenemang är klara.

Efter att olympiaten Edith Bosch vann sin bronsmedalj i judo bestämde hon sig för att delta i herrarnas 100 meter sprintfinal på måndag. Hon kan ha varit på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Precis som tävlingarna stod i kö, ska en full man i mängden ha kastat en flaska mot startlinjen.

”En man satt i polisarrest på måndagen efter att ha gripits för att ha kastat en flaska på banan eftersom männens olympiska 100 meter-final var på väg att starta, sa London-polisen, ”enligt Sydney Morning Herald.

Men det var bara halva historien. Efter loppet twittrade den holländska bronsmedaljvinnaren om händelsen.

”En berusad gäst kastar en flaska för mig på banan! Jag har slagit honom... otroligt! "arg #respektlös", Nya Zeeland

click fraud protection
Härold översatte meddelandet till engelska.

Enligt Telegraph twittrade en annan åskådare: ”Så en full p—- kastade faktiskt en flaska på banan när 100m startade! Han fick stans av den nederländska judobronsmedaljören Edith Bosch tho. ”

Många av löparna sa att de inte hörde flaskan falla.

Flaskan landade i spår fem sa Sydney Morning Herald, strax bakom Jamaicas Yohan Blake, som tog silver i loppet.

"Jag var så fokuserad, jag såg ingenting", sa Blake. "Jag var så fokuserad på att bara springa till linjen."

En polisens presstalesman berättade för tidningen att mannen sitter i ett fängelse i London misstänkt för att ha orsakat en allmän olägenhet.

Blakes lagkamrat, Usain Bolt, vann guldet och satte ett nytt OS -rekord. På frågan sa han att han inte heller hade hört besväret.

Andra olympiska åskådare bör vara försiktiga - om du ska orsaka besvär, se till att du inte sitter bredvid en av de bästa kämparna i världen.