Løberens mor vinder 268-mile ultramarathon, mens hun pumper modermælk-SheKnows

instagram viewer

Ultra-løb er intet mindre end episk. Det er mentalt udfordrende, følelsesmæssigt belastende og fysisk krævende-derfor træner ultraløbere i flere måneder ad gangen. Og hvis du er en ny forælder til at starte? Den træning kan føles uendeligt hårdere; tid på banen betyder trods alt tid, der er taget fra din familie. Men en kvindes hårde arbejde gav for nylig pote. Ultramarathoner og nybagt mor Jasmin Paris vandt et løb på 268 kilometer-mens hun pumpede modermælk.

Shawn Johnson East, Andrew East/Priscilla Grant/Everett
Relateret historie. Shawn Johnson East har et ærligt svar til fans, der synes, hun får moderskabet til at se let ud

Bare for at være klar, passerede Paris ikke målstregen med en pumpe i hånden. Dyrlægen fra Edinburgh, Skotland, fortalte BBC News, at mens hun havde nok frossen mælk til sin 14 måneder gamle datter, skulle hun pumpe ved kontrolpunkter langs ruten for at sikre, at hun ikke fik mastitis.

”Jeg havde troet, at jeg ville være stoppet amning på dette tidspunkt og forsøgte, da Rowan var 1, men i løbet af jul fik hun to vira, og jeg måtte gå tilbage til at fodre hende flere gange i løbet af natten for at berolige hende, ”sagde Paris. Så hun stoppede cirka et halvt dusin gange. "Selvom min mælkeproduktion faldt i løbet af løbet, udtrykte jeg det ved fire ud af de fem kontrolpunkter."

click fraud protection

Men det er ikke alt. Paris vandt ikke bare løbet; hun bested det, der slår banerekorden med mere end 12 timer. Hendes officielle tid var 83 timer, 12 minutter og 23 sekunder.

Paris er en af ​​mange ultramødre, der har pumpet eller fodret, mens de var på banen. I september fortsatte ultraløberen Sophie Power med at amme sit 3 måneder gamle barn under et arrangement på 166 kilometer. I 2016 mor til fire Emily Sabato ammet, mens hun løb TCS New York City Marathon, og utallige andre mødre har gjort det samme.

Paris fortalte også BBC News, at løbet var pisse hårdt. ”Den første nat var den psykisk hårdeste for mig, fordi jeg var væk fra min datter… det var [også] hårdeste løb, jeg har lavet på grund af mængden af ​​tid og vejrmæssigt, men jeg er virkelig glad, fordi jeg gav det mit bedste skud. Jeg løb hårdt og… det har været en livsbekræftende oplevelse. ”

Hvis du vil undskylde mig, vil denne meget gravide løber og skribent (der lige har spist Cheetos og en chokoladebar) gå tilmelding til New York City Marathon, fordi jeg lige blev inspireret.