instagram viewer

NKOTB -medlem Joey McIntyre beviste, at hans Boston -bånd løber dybt, da han deltog i Boston Marathon for et andet år.

Lourdes Leon
Relateret historie. Madonnas datter Lourdes Leon blokkerer det hele i dette utrolige Teal Latex -look efter Savage x Fenty Show
JoeyMcIntyreblackshirt

Fotokredit: Alberto Reyes/WENN.com

Mandag løb tusinder af løbere Boston Marathon lidt over et år fra dagen bomber eksploderede ved løbets målstrege. Dette år, Nye børn på blokken sangeren Joey McIntyre sluttede sig igen til løbernes mylder efter at have været vidne til kaoset i 2013.

Han delte sin erfaring med Få adgang til Hollywood sidste år. "Jeg var omkring 150 meter væk, så jeg hørte eksplosionen og alt." McIntyre havde passerede målstregen kun fem minutter før.

Løbet i år handlede om fejringen af ​​patriotens dag, ære for de overlevende og mindes ofrene for tragedien. McIntyre succesfulde krydsede målstregen med en imponerende tid ved dette års løb.

Han lagde et foto ud ved målstregen, hvor han havde sin racemedalje. Billedet var billedtekst: "Jeg skal fejre denne!!! 3:48:11 - tak, fyre!!! ”

click fraud protection

McIntyre var ikke den eneste boy-bander fra NKOTB, der løb i går. Danny Wood løb også og sluttede en stærk 3:50. Han delte et foto på Instagram poserer med sit racenummer sammen med sin søster, en brystkræftoverlever.

Det er klart, at byen betyder meget for de to indfødte i Massachusetts. McIntyre postede sine tanker på Tumblr inden løbet. “Mit hjerte vokser hele tiden for denne by. Det er et privilegium at være en del af denne by. Dette løb. Dette comeback. Dette hjem. Tak fordi du hjalp mig med at komme her. ”