Yhdysvaltain olympialaiset loistavat Vancouverin olympialaisissa - SheKnows

instagram viewer

Vuoden 2010 talviolympialaisiin lähdettäessä Yhdysvalloissa oli tähtijoukko olympiaurheilijoita. Toistaiseksi Vancouverissa Yhdysvallat ei ole pettynyt. Tällä hetkellä Yhdysvalloilla on kuusi kultamitalia ja yhteensä 18 mitalia - kaikkien maiden paras. Tässä katsaus loistaviin tähtiin ja mitä he ovat saavuttaneet Vancouverin olympialaisissa tähän mennessä.

31.5.2021: Naomi Osaka vetäytyy
Aiheeseen liittyvä tarina. Naomi Osakan ei pitäisi tarvita selittää mielenterveyden rajojaan julkisesti

Evan on kultainenLindsey Vonn

Lindsey Vonn pelästytti ihailevia fanejaan, kun hän ilmoitti, että vakava sääriluut voivat uhata hänen saatavuuttaan näihin olympialaisiin. Onneksi Lindsey on voittanut vammansa ja hänellä on jo kultamitali. Hän voitti naisten laskettelun alppihiihdosta tällä viikolla - voimme lisätä helposti!

Evan Lysacek

Tämä 24-vuotias amerikkalainen taitoluistelija on nyt kuuluisa ympäri maailmaa tultuaan voittajaksi miesten taitoluistelussa. Hänen kultamitalinsa yllätti monia asiantuntijoita, varsinkin kun venäläiset luistelijat ovat hallinneet tapahtumaa vuodesta 1992. Mutta jännittävän ilmaisen luistimensa jälkeen Evan oli epäilemättä olympiakullan arvoinen.

click fraud protection

Shaun White

"Lentävä tomaatti", joka tunnetaan myös nimellä "Eläin", on ehkä tunnetuin talviurheilija Yhdysvalloissa. Lumilautailija näytti miksi miesten puoliputkessa. Hänen erehtymättömät punaiset hiuksensa virtaavat tuulessa, Shaun voitti kultaa ikimuistoisessa esityksessä.

Shani Davis

Sitkeyden malli Shani Davis ei aloittanut olympialaisia ​​suunnitellusti. Pikaluistelija sijoittui 12. sijalle 5000 metrin kilpailussa ja sijoittui sitten 18. sijalle ensimmäisessä 500 metrin kilpailussa. Pettymättä Shani osallistui 1000 metrin tapahtumaan - ja voitti! Hänen aikansa 1: 08,94 oli paras alle kahdella kymmenesosalla.

Apolo Ohno

Apolo Ohnolla, supertähden lyhyen radan pikaluistelijalla, on jo yksi mitali kaulassa - hopea 1500 metrin kilpailussa. Apololla on nyt yhteensä kuusi mitalia hänen nimestään: kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia. Yhdellä mitalilla hänestä tulee koristeellisin amerikkalainen Talvi Pelit urheilija historiassa.

Bode Miller

Kiista on seurannut Bode Milleriä paljon uransa aikana. Vuonna 2006 hänen epäonnistumisensa dokumentoitiin hyvin. No arvaa mitä? Hän palasi. Miesten alamäessä alppihiihtäjä vei kotiin pronssimitalin tällä viikolla.

Tuleva olympiaviikko

Vancouverin vuoden 2010 talviolympialaiset ovat vasta puolivälissä! Paljon on vielä nähtävää. Tänä viikonloppuna Tanith Belbinin ja Ben Agoston jäätanssiduo haluaa voittaa kultaa, kun he ovat saaneet hopeaa kotiin vuonna 2006. Saamme myös katsella Lindsey Vonn, Shani Davis ja Apolo Ohno yrittävät lisätä mitaleja kasvavaan kokoelmaansa.

Ensi viikolla taitoluistelu on keskeisellä sijalla, ja amerikkalainen Rachel Flatt pyrkii täydellisyyteen. Muista virittää torstaina, kun tämä arvostettu kultamitali jaetaan. Näemme myös lisää Lindseyä ja Apoloa viikon aikana.

Näiden Olypmic-kisojen viimeisenä viikonloppuna useat tapahtumat jakavat mitaleja, kuten kelkkailua, curlingia, lumilautailua ja maastohiihtoa. Katsotuin tapahtuma on kuitenkin jääkiekon kultamitalipeli, joka järjestetään sunnuntaina. Myöhemmin samana iltana päätösseremonia antaa huutomerkin näille Vancouverin peleille.