Kanadalaiset ottavat puoluehatut päähän ja luopuvat aina nöyrästä käytöksestään (jos vain yhden päivän) juhlia vihdoin Lontoon vuoden 2012 olympialaisten kultamitalin saamista urheilulajissa, joka saa meidät hyppäämään ilosta - kirjaimellisesti!

Kulta Kanadalle Lontoossa
Aiheeseen liittyvä tarina. Joukkue GB: 6 tietoa vuoden 2016 olympiajoukkueesta

Rosannagh MacLennan kilpailee naisten trampoliinitapahtumassa Lontoossa 2012Kulta Kanadalle!

Kanadalaiset hyppivät ilosta, kun Rosie MacLennan voitti Kanadan ensimmäisen olympia- kultamitali Lontoossa! 23-vuotias-jonka kotikaupunki on King City, Ontario, mutta asuu tällä hetkellä Torontossa, Ontariossa-osoitti vaikuttavasti hyppyään, tarkkuuttaan ja kesähiihtotaidot, kun hän onnistui saamaan pisteitä 57.305 ja voittamaan kilpailijat Huang Shanshanin ja He Wennan Kiinasta, jotka saivat hopeaa ja pronssia mitalit. Rosie kertoi CTV -olympialaiset että hän oli hämmästynyt voitosta, mutta tietysti erittäin tyytyväinen tuloksiin.

”Se on uskomaton tunne, se on unelma. Ainoa asia, joka olisi tehnyt siitä paremman, on jos Karen [Cockburn] seisoisi siellä kanssani ”, Rosie sanoo CTV -olympialaiset.

click fraud protection

Vaikka kanadalainen ja trampoliini -ekstradonnaire Cockburn - joka on voittanut aiemmin kolme mitalia trampoliinista - oli järkyttynyt siitä, että hän tuli neljänneksi, vaikka kertoi CTV että hän oli varma, että hän olisi saavuttanut kolmannen sijan, sanoo olevansa todella iloinen Rosien puolesta ja että ”Kanadan on hyvä voittaa kultamitali”.

Hän on siinä asiassa oikeassa. Nyt kun Kanada on voittanut kultaa, toivomme, että se jatkaa nousuaan täältä - ristiin!

Vauhtia voittoon

Hänen nimensä on varsin sopiva - hän todella pilaa!

Olitpa Pohjois-Amerikasta, Euroopasta tai Aasiasta, olet todennäköisesti innostunut näkemään, saako "maan nopeimmaksi mieheksi" kutsutun miehen paikkansa 100 metrin kilpailun välierissä. Ja tietysti Usain ei epäonnistunut pääsemään semifinaaliin ja voitti 10,09 toisen kerran ensimmäisen kierroksen erässä. 25-vuotiaan juoksijan mukana ovat jamaikalainen Yohan Blake, amerikkalainen Tyson Gay ja kanadalainen Justyn Warner. Muista katsoa huomenna välierät ja pitää silmäsi ruudulla, koska nämä kaverit juoksevat nopeasti!

Ryan Cochrane voitti hopeamitalin 1500 metrin vapaauinnissaRyan ui tiensä hopeaan

Siirry Michael Phelpsin yli, me kannustamme Ryan Cochranea nyt! Oikeastaan ​​voimme kannustaa molempia, mutta kanadalaiset ovat ylpeitä siitä, että Victoriassa syntynyt uimari onnistui voittamaan halutun hopeamitalin miesten 1500 metrin kilpailussa tänään. Ryan, joka voitti pronssia vuoden 2008 olympialaisissa, päättyi 14: 39,63: lla ja voitti kolmanneksi tulleen tunisialaisen Oussama Melloulin. Ensimmäisenä tuli kiinalainen Sun Yang. Vau, Kanada on voittanut neljä mitalia veteen liittyvistä tapahtumista. Hyvä tietää, että olemme hyviä maalla tai vedessä!

Kuvat Kanadan olympiakomitealta. Kuvat sekä Rosie MacLennan että Ryan Cochrane, kirjoittanut Mike Ridewood.