Kanada voitti ensimmäisen hopeamitalin! - Hän tietää

instagram viewer

Olemme varmasti työntäjiä. Sunnuntaina meillä oli vain yksi yksinäinen mitali, ja keskiviikkona meillä on jo viisi! Ei liian nuhjuinen, Kanada!

Kanada voitti ensimmäisen hopeamitalin!
Aiheeseen liittyvä tarina. Joukkue GB: 6 tietoa vuoden 2016 olympiajoukkueesta

Kanadan soutujoukkue voitti hopeaa Lontoossa 2012Kun olemme tuoneet eilen Kanadan mitalilukuihin kolme pronssia, voimme lisätä hopeaa tähän numeroon!

Kanadan miesten kahdeksan soutuvene ja puolustavat kultamitalistit ovat voittaneet paikan olympia- podium tänä aamuna. Vauhdikkaan lämmön jälkeen lauantaina ja toiveikas kilpailu maanantaina uusinta, miehistö ansaitsi hopeamitalin tämän päivän finaalissa.

Ollakseni rehellinen, se ei näyttänyt niin lupaavalta kilpailun keskellä... Kun Saksa ja Iso -Britannia pysyivät kärjessä, Kanada jäi jatkuvasti kolmanneksi. Mutta viimeisillä 500 metrillä kaverimme työntyivät eteenpäin ja jättivät Britannian pölyyn 5: 49.98. Saksa voitti ensimmäisen sijan.

Clara Hughes pyöräili Lontoon olympialaisissa 2012

Muissa kilpailuissa kanadalainen urheilullinen jumalatar Clara Hughes tuli viidenneksi naisten pyöräilyn henkilökohtaisessa aika -ajassa 38: 28.96. Ensimmäisen sijan haki Yhdysvallat, toinen Saksa ja kolmas Venäjä. Olemme kuitenkin ylpeitä Hughesista - hän on uskomaton urheilija.

click fraud protection

Miesten synkronoidussa 10 metrin sukelluksessa kanadalainen Alexandre Despatie ja Ross Reuben tulivat kuudenneksi. kilpailu oli aivan liian kova näille kahdelle, ja se näkyi. Kiina voitti kultaa tässä kilpailussa, Venäjä vei hopeaa ja Yhdysvallat toimitti pronssin.

Ja tämä on Kanadan yhteenveto tälle päivälle. Vaikka haluaisimme menestyä paremmin Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, olemme toivottomasti rakastuneita urheilijoihimme ja olemme ylpeitä heistä kaikesta huolimatta.

Kuva Clara Hughesista WENN.comin luvalla.
Kuva soutujoukkueesta - vasemmalta oikealle: Gabriel Bergen, Douglas Csima, Rob Gibson, Conlin McCabe, Malcolm Howard, Andrew Byrnes, Jeremiah Brown, Will Crothers ja Brian Price - Kanadan olympialaiset Komitea. Kuva: Jason Ransom.