"Wineathlon" 10k on tarkoitettu niille, jotka rakastavat juomaa enemmän kuin juoksemista - SheKnows

Luuletko, että mikään ei houkuttele sinua juoksemaan 10k? Entä energiajuomat, jotka ovat "punaisia, valkoisia ja rosé" -värisiä?

Raskaana oleva äiti pitää vatsaa, dollarin merkkejä
Aiheeseen liittyvä tarina. Olen raskaana oleva yhdysvaltalainen yhdysvaltalainen äiti - Luojan kiitos, että asun kaupungissa Iso -Britannia

Lisää: Kuntosali ei ole enää treenaamista varten, vaan liikuntaa varten

Se ei ole tyypillinen kilpailu, mutta sen suosio kasvaa, ja Glasgow on viimeisin Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunki, joka isännöi omaa Wineathlonia. Jopa vastahakoisimmat juoksijat ilmoittautuvat joukkoina syksyn tapahtumaan - ja tämä on yksi suuri myyntivaltti.

Lepopaikoilla olevan veden sijasta tarjotaan osallistujia viiniä järjestäjät kutsuvat yritystä "laittaa hauskaa takaisin ajoon".

Aiemmat kilpailut Yorkshiressa ja Huddersfieldissä ovat olleet erittäin onnistuneita, ja jopa 3000 juoksijaa on osallistunut.

Reitti kohteeseen Suuri Glasgow'n Wineathlon ei ole vielä valmis, mutta satoja on jo ilmoittautunut syyskuuhun. 24 tapahtuma. Pysäkkejä on kahden mailin välein, jolloin tarjolla on viiniä, jokainen eri maailman viinialueelta. Eikä kyse ole vain pahasta etikastasi tarjousastiasta: Järjestäjät lupaavat, että jokainen viini maksaa vähintään 7,50 puntaa ja jos juoksijat, kuten yksi, voivat ostaa sen kilpailun lopussa.

click fraud protection

Jos ne eivät ole jo liian kaasutettuja, eikö?

Itse asiassa se ei ole liian todennäköistä, koska jokaiselle juoksijalle on saatavilla vain "näyte" viiniä, ja jokainen, joka yrittää hiipiä ylimääräisen laukauksen, lähetetään pakkauksessa.

Lisää: "Runner's high" voi itse asiassa olla sama kuin marihuanan huippu

Alkoholin saatavuuden vuoksi tapahtuma on avoin vain yli 18 -vuotiaille ja järjestäjät sanoivat, että henkilöllisyystodistusta voidaan pyytää. Juoksijoiden on myös hyväksyttävä pitkä vastuuvapauslauseke ennen osallistumista.

Paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö valitaan hyötymään tapahtumassa kerätyistä varoista ja juoksijoita kannustetaan keräämään mahdollisimman paljon etukäteen. Palkintoja jaetaan 1., 2. ja 3. sijalle sekä paras puku. Osallistuaksesi käy osoitteessa wineathlon.co.uk, josta löydät myös lisätietoja kahdesta vaihtoehtoisesta 10k: stä: Pieathlonista ja Chocathlonista.

Lisää: Viini tekee sinusta houkuttelevan ja 10 muuta syytä kaataa itsellesi toinen lasi