Venäjän kultainen, Kanadan pronssi edelleen 14. päivänä - SheKnows

instagram viewer

Emme ole nirso, mutta voiko Kanada silloin tällöin voittaa kultamitalin? Päivä 14 lähestyy loppuaan, tässä on laskelmasi mitalista.

Venäjän kultainen, Kanada edelleen pronssia
Aiheeseen liittyvä tarina. Joukkue GB: 6 tietoa vuoden 2016 olympiajoukkueesta

Lisää pronssia Kanadalle

Mitalit

The olympialaiset lähestyvät hitaasti mutta varmasti, mutta mitalit vain kaatuvat. Tässä ovat päivän 14 kulta, hopea ja pronssi.

Uima

Kanadalle 17. mitalinsa saanut brittiläinen kolumbialainen Richard Weinberger nappasi tänään pronssin miesten sarjassa 10 kilometrin uintimaraton, kello 1: 50: 00,3; hän oli vain 5,2 sekuntia jäljessä kultamitalistista, tunisialaisesta Oussama Mellouli. Hopean sai saksalainen Thomas Lurz.

Paini

Toinen painimitali luovutettiin tänään Venäjälle 55 kilon vapaauinti-luokassa sen jälkeen, kun Dzhamal Otarsultanov kaatui kapeasti vastustajan, georgialaisen Vladimer Khinchegashvilin ohi, 1-0 4-3. Tämä on Venäjän oma neljäs urheilun kultamitali. Khinchegashvili palkittiin hopealla, Korean tasavallan Kyong-il Yang ja japanilainen Shinichi Yumoto pronssilla.

click fraud protection

Synkronoitu uinti

Koska Venäjä ei koskaan lepää, maan naisten synkroniuintijoukkue nousi toinen kultamitali kokonaispisteillä 197,030. Joukkue on voittanut kultaa jokaisessa maailmanmestaruuskilpailussa vuodesta 1998 ja noussut palkintokorokkeelle vuoden 2008 Pekingin kisoissa. Kiinalle jäi hopea tässä kilpailussa, ja Espanja otti pronssin.

Purjehdus

Yllättävä kultamitalivoitto tuli Uudesta -Seelannista: naisten duo Jo Aleh ja Olivia Powrie saivat pääpalkinnon purjehdus 470 -kilpailussa. Tämä oli Uuden -Seelannin neljäs ja yhteensä 12. kultamitali. Iso -Britannia sai hopean finaalissa ja Hollanti voitti pronssin. Hyvin tehty, naiset!

Seurata

USA -joukkue nousi toisen kultamitalin ja teki samalla uuden ennätyksen. Naisten 100 metrin viestijoukkue ajoi palkintokorokkeen huipulle ajalla 40.82. Kaikki amerikkalaisen joukkueen naiset olivat jo kultamitalistit - nyt se on vaikuttava. Kantapäästään Jamaikan joukkue voitti hopean 41.41 ja Ukraina voitti pronssin 42.04.

Erinomainen urheilutaidon esitys täällä, vai mitä? Erityinen huuto Yhdysvaltain viestin naisille ja tietysti kanadalaiselle uimari Richard Weinbergerille. Mielipiteitä?